Home > CliniClowns

CliniClowns

Hallo vriend, familielid en collega,

CliniClowns bezoekt jaarlijks 90.000 zieke en gehandicapte kinderen in Nederland. Hierdoor vergeten deze kinderen even dat ze ziek zijn… krijgen ze weer wat afleiding en plezier. Hun doel? Alle kinderen in Nederland bezoeken die hen nodig hebben. Daar dragen wij graag aan bij!

Daarom zijn wij met een aantal collega’s vanuit De Rijbewijs School een actie gestart voor CliniClowns. Voor iedere nieuwe leerling doneren wij een bedrag van €20,00 aan CliniClowns. Met onze actie hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen. Zo komen de CliniClowns weer een stapje dichter bij hun doel.

Jij kunt ons bedrijfsteam steunen door online een donatie te doen op onze actiepagina: https://www.cliniclowns.nl/acties/de-rijbewijs-school-in-actie-voor-cliniclowns

We hopen ons streefbedrag zo snel mogelijk te halen. Kunnen we daarbij rekenen op jouw steun? Alle kleine beetjes helpen! Samen zorgen we ervoor dat de CliniClowns deze kinderen weer even kind laten zijn.

Dank je wel alvast!

Met vrolijke groet,